Du er landet på Gipsskruer.dk, det helt rigtige sted at finde gips. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle gips tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Indbygningsramme til 120×60 LED panel – Velegnet til Troldtekt og gips, hvid kant

 • Farve: Hvid
 • Størrelse: 120×60

Vores første anbefaling er “Indbygningsramme til 120×60 LED panel – Velegnet til Troldtekt og gips, hvid kant” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Dimensioner: 635 x 25 x 1235 mm….

Tjek bedste pris ❯❯

2: V-Tac gips påbygningslampe – Firkantet, GU10 fatning, uden lyskilde

  Vores anden anbefaling er “V-Tac gips påbygningslampe – Firkantet, GU10 fatning, uden lyskilde” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Dimensioner: 70 x 75 x 70 mm. IP20 – Ikke modstandsdygtig over for vand.
  Dokumenter og certificater: – RoHS CE certifikat – LVD CE certifikat – EMC CE certificat…

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: Pearhead Gips til gravid mave

   Næste anbefaling er “Pearhead Gips til gravid mave” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   KøbPearhead Gips til gravid maveonline hos Loukrudt.dk.
   Stort udvalg til dine favorit minimennesker….

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Geberit betjeningsplade omega01 hvid til gips

   • Mærke: Geberit
   • Farve: Hvid

   Sidste produkt på vores liste er Geberit betjeningsplade omega01 hvid til gips som vi har fundet til 637,- hos Proshop.dk.

   Forhandlerens beskrivelse:
   Geberit Omega01 – remote, pneumatisk, til dobbeltskyl, møbeltrykker Til pneumatisk fjernbetjening af synlige cisterner og indbygningscisterner fra Geberit Til pneumatisk fjernbetjening af Geberit-cisterner til møbler Til dobbeltskyl Til anvendelse sammen…

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste gips i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse gips:

   Dyreste Gips på listen er Dva gips/pladehejs – 320 cm fra Toolster.dk med en pris på 5500.00. Billigste udvalgte Gips er Expandet Plug Let Roset Rød 6x30mm, For Et Lag Gips For Spunskrue 3,5-4,5mm som du kan købe for 2.25 hos Elvvs.dk. Forskellen på de to priser er 5497.75 kr.
   Ovenstående Gips data og priser er hentet fra 25 butikker (MrPerfect.dk, Mammashop.dk, Proshop.dk, WATTOO.DK, Satana.dk, Lampegiganten DK, Likehome.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Dorch & Danola A/S, LightShop DK, Toolster.dk, Happyhoola, Babysam.dk, Ciha, Globaltools, VVSproffen.dk, Gucca.dk, Homeshop.dk, BabyGear.dk, Engsig.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, MyHomeMøbler.dk, AndLight DK, Stigefabrikken.dk). Alle Gips tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Gips guides:

   Fandt du ikke det rigtige Gips blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gips: