Du er landet på Gipsskruer.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL gipsplade. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL gipsplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL adgangspanel 600×600 mm aluminiumsramme og gipsplade

  • Dagens pris: 669,60 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL adgangspanel 600×600 mm aluminiumsramme og gipsplade som vi har fundet til 669,60 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette adgangspanel med aluminiumsramme giver nem adgang til væg- og loftsinspektionsåbninger og hulrum med gas-, vand- og elmålere eller indendørs brandhaner mv.
Det store adgangspanel med grøn gipsplade er også nyttigt til rum med store distributionsstat…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL gipsplade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL gipsplade:

Dyreste vidaXL Gipsplade på listen er vidaXL adgangspanel 600×600 mm aluminiumsramme og gipsplade fra Hjemmets med en pris på 669.60. Billigste udvalgte Gipsplade er vidaXL adgangspanel 600×600 mm aluminiumsramme og gipsplade som du kan købe for 669.60 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Gipsplade vi har fundet koster i gennemsnit 669.6 kr.
Ovenstående vidaXL Gipsplade data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Gipsplade tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gipsplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Gipsplade blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gipsplade: